Mallorca

Mallorca: Vi är proffs på konferenser

Hospes Maricel Bröllop

Vi arrangerar ditt livs bröllop

Mallorca

Mallorca: Vi är proffs på företagskonferenser

Mallorca

  1. Handplockade hotell 
  2. Prisvärd kvalitetssemester - Vi tål att jämföras!
  3. Premiumpaket 
  4. Proffshjälp när du behöver
  5. Wifi ingår alltid i lobby & reception
  6. Ställd resegaranti hos Kammarkollegiet

Mallorca, den perfekta ön för en vuxen kvalitetssemester – med milt klimat året runt. Golf. Shopping. Kultur. Bergsvandringar. Cykelturer. Sol och bad. Eller bara avkoppling. En weekend eller en vecka. Vi har handplockat några av öns mest personliga hotell på tolv orter. Alla med sin speciella charm och unika profil. Krydda vistelsen med personliga tips på upplevelser från våra experter.

Välj klassiska Palma stad, med vackra medeltida gränder runt den berömda 1300-talskatedralen, sitt stora utbud av exklusiva varumärkesshopar blandat med butiker med mer lokalt utbud. Och alla typer av mat & dryck. Bo på något av de mest omtalade designhotellen. En enkel tapaslunch i solskenet på något av torgen är en lyx att tråna efter!

Eller bo i Illetas på Grand Melia de Mar, med bra strand alldeles nära Palma storstadsutbud men ändå lugnt och stilfullt. Mer exklusiva Portals Nous, med sin stora yachthamn och ett brett utbud av restauranger och shopping erbjuder en semester med guldkant. Här bor du lyxigt på Iberostar Grand Hotel Portals Nous.

Alcudia med en milslång sandstrand som tillfredsställer även den mest kräsne soldyrkaren. Här kan du få både en aktiv sportig semester och en riktig latmanssemester – det är bara att välja. Vi har hotell där du alltid har sand mellan tårna som tex. hotell Iberostar Albufera Playa.

Canyamel, Colonia de Sant Jordi och Campanet, tre fantastiska pärlor för den som söker natursköna oaser att verkligen njuta Mallorcas milda klimat utan storstadens liv och myller. Fontsanta Hotel Thermal Spa & Wellness smälter fint in i de grönskande omgivningarna, en perfekt utgångspunkt för vandringar eller cykelturer. Och i den kanske mest originella pärlan bland byar, Orient, kan du bo bekvämt i den tidigare oliv-oljekvarnen, L’Hermitage Hotel & Spa vandra längs de kullertenslagda bygatorna och njuta av den hisnande vackra utsikten mot de omgivande bergen.

Strosa i den så lockande staden Palma och bo på något av de absolut bästa designhotellen och njut en gourmétmiddag. Här finns det mesta och det bästa av allt för en härlig semester. Milsvida stränder i Alcudia, för dig som älskar golf är ön ett paradis. För lantlig charm och vandring i Tramontana bergen och en upplevelse har vi valt ut pärlor som är något alldeles extra.