Signaturresor - Om oss

Till slut blev min dröm så stark...

Efter nästan 30 år i reseindustrin, som hotellchef, produkt- och kontrakteringsansvarig har jag sett över 40 länder och kontrakterat tusentals hotell. 

Parallellt har jag i alla år fungerat som inofficiell resebyrå och hjälp till bekanta, familj och kollegor. Jag har utan att skryta fått omdömet att alltid hitta de bästa hotellen, där gästerna nästan utan undantag är riktigt nöjda.

Till slut blev min dröm så stark att jag bestämde mig: Jag ville starta en researrangör för den mogna och erfarna resenären. En resenär som vill ha lokal känsla, kvalitet och personlig service. Inget nyrikt bling-bling eller opersonliga giganthotell. Nej, jag vänder mig till den som precis som jag njuter av livet i eget tempo, och som när det passar vill ha personlig service och à la carteupplevelser.

Resultatet är Signaturresor: en researrangör med de resmål, herrgårdar, lantegendomar och familjehotell som jag har handplockat och personligen rekommenderar.  

Priserna är redan pressade och färdigförhandlade till förmån för resenären; det är någonting jag kan efter alla dessa år. Dessutom känner jag nästan alla leverantörer, som hjälper mig att ge Signaturresors kunder det lilla extra i form av premiumpaket och bra rum.

Redan vid bokningen - eller på plats - kan Signaturresors kunder köpa till utflykter och upplevelser via mina professionella, lokala leverantörer över hela världen.

Jag ser fram emot att få dela min värld med dig!

Varma hälsningar

Ann

Ann O Andersson

mail: [email protected]