house pool

Alondra Villas & Suites

Exklusiv villa med privat pool

  1. Stora villor för upp till 6 personer
  2. Städning 5 dagar/vecka
  3. Måltider kan förbokas hemifrån

Alltid hos Signaturresor
På ankomstdagen önskar vi dig välkommen med uppfriskande vatten och juice i villan. Som Signaturresors gäst bjuder vi dig också alltid på kostnadsfri Wi-Fi i villan.

Vi vill sätta en extra guldkant på din semester!
Så på Alondra Villas & Suites bjuder vi dig på vårt Premiumpaket där det ingår en välkomstflaska med vin från Lanzarote. Vi har också ordnat så att det kommer att finnas badrock och badtofflor i villan.

Rofyllt område med Chill Out och bali-solsängar
Här har ni tid till att rå om varandra i er villa med trädgård och privat pool. Samtidigt har ni tillgång till det gemensamma poolområdet, hamam och Chill Out-hörna med bali-solsängar. Villorna ligger vackert inramade av blomsterprakt och här finns en gemensam reception. Den närmsta mataffären når du med en kort promenad.

Förboka måltider redan hemifrån
Vill du ta semester från matlagningen? Då kan du välja att boka frukost eller halvpension redan hemifrån. Måltiderna serveras i den omtyckta restaurangen Arenas, som ligger alldeles vid Villas Alondras poolområde.

Villorna
Varje villa har fullt utrustat kök med diskmaskin, luftkonditionering i vardagsrummet, satellit-tv, dvd, Wi-Fi, bad/dusch och wc, hårfön, tvättmaskin/torktumlare, strykjärn-/bräda samt en markterrass med solsängar, grill och privat pool. Städning 5 dagar/vecka.

Välj mellan:
Villas Alondra för 1–4 personer med 2 sovrum, vardagsrum och 2 badrum (125 m²)
Villas Alondra för 1–6 personer med 3 sovrum, vardagsrum och 2 badrum (125 m²)
Suite för 1–4 personer med 2 sovrum, vardagsrum och 2 badrum (140 m²)
Villa Premiere för 1–6 personer med 3 sovrum, vardagsrum och 2 badrum (140 m²)

Grundpris: Villa, inga måltider.

Tillval
- Frukost eller halvpension.