house pool

Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotels

Vacker utsikt över havet – nära Amadoresstranden
 

  1. Alla rum har havsutsikt
  2. Boka Thalasso Suite
  3. Tennisbana & gym

Alltid hos Signaturresor
På ankomstdagen önskar vi dig välkommen med uppfriskande vatten och juice på hotellrummet. Som Signaturresors gäst bjuder vi dig också alltid på kostnadsfri Wi-Fi på rummet.

Sätt en extra guldkant på semestern!
Få den bästa starten på Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel genom att boka vårt Premiumpaket där det ingår en flaska mousserande vin, badrock och badtofflor. Paketet bokar du som ett tillval i samband med att du bokar din resa.

Panoramahiss till havspromenaden
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel ligger på en klippkant på södra Gran Canaria med en oslagbar utsikt. I stort sett var du än befinner dig inom hotellet, ser du ut över havet och självklart har alla rum havsutsikt. Med panoramahissen tar du dig snabbt ner till havspromenaden där du med en kortare promenad når du den fina Amadoresstranden.

Gran Canarias största Thalasso Spa
Unna dig själv den bästa avkopplingen genom att besöka hotellets stora Thalasso Spa med relaxavdelning och många härliga behandlingar för hälsa och skönhet. Stressa av i den stora saltvattenspoolen ”Get in Shape Pool” med 31 hydromassagestationer och bedårande utsikt över havet.

Gym, tennis och golf
Varva de sköna dagarna i solen med ett pass i gymmet, på tennisbanan eller med en golfrunda. Som hotellgäst har du förmånliga priser på golfbanorna Salobre Golf Course och Tauro Golf Course.

Mat, dryck och underhållning
I huvudrestaurangen serveras frukost-, lunch- och middagsbuffé. Här anordnas temakvällar och de skickliga kockarna tillagar fisk, kött och orientalisk wok medan du ser på. Under dagen kan du släcka törsten i poolbaren och beställa en enklare lunch i snackbaren. Framåt kvällen är det musik och show i loungebaren flera kvällar i veckan.

Rummen
Alla rum har bad/dusch och wc, hårfön, Wi-Fi, luftkonditionering samt balkong eller terrass med havsutsikt. Kassafack och minibar mot förfrågan. Thalasso Suite har badrock och badtofflor. Städning 7 dagar/vecka.

Välj mellan:
Dubbelrum för 1–4 personer (47 m²)
Thalasso Suite för 2–3 personer med sovrum och vardagsrum (82 m²)

Grundpris: Rum av vald typ, frukostbuffé. Julmiddag den 25/12 och galamiddag på nyårsafton ingår.

Tillval
- Premiumpaket med 1 flaska mousserande vin, badrock och badtofflor
- All Inclusive med frukost-, lunch- och middagsbuffé med måltidsdrycker (lokalt vin öl, läsk eller mineralvatten). Snacks och glass till barnen i anvisade barer kl 10–18.30. Lokal dryck i anvisade barer mellan kl 10–23.30. Med reservation för ändringar.