Boende Hotell

Hotel H10 Casa de Mar 4*

Hotel H10 Casa de Mar 4*

Hotell H10 Casa del Mar 4*

Hotellet H10 Casa del Mar är snyggt nyrenoverat och ligger precis vid Santa Ponsas fina sandstrand och har 2 utomhuspooler varav en stor pool och en mindre infinity pool och dessutom en inomhus pool med sköna jetstrålar för relax. Här finns också ett litet Spa, jacuzzi, sauna, turkiskt bad och fitness-center för träning.

Buffet-restaurangen erbjuder ett stort utbud både till frukost och middag för dig som har bokat halvpension.

Vid poolen finns trevlig snackbar och glasshörna.

Hotellet har också underhållning både för vuxna och barn.

Rummen är trevliga och har balkong, luftkonditionering satellit-TV och minibar och det är gratis Wi-Fi på hela hotellet.

Casa del Mar är zonat och passar utmärkt för både familjer och par. Största delen av hotellet är för familjer, men det har också en mindre vuxen-del med infinity pool och takterass för de som önskar en lugnare miljö.

Orten Santa Ponsa ligger vackert belägen i en havsvik. Här finns en trevlig marina och segelbåtshamn, en härlig lång sandstrand, strandpromenad, ett stort utbud av restauranger och butiker. Orten ligger ca 20 km sydväst om Palma.
På stranden finns det en hel del olika vattensporter att hyra som tex. jet-ski, kajak och trampbåtar.

Det finns gott om caféer, barer och restauranger i Santa Ponsa. Det är också nära till vattenlandet Western Water Park, Marineland med en populär delfinshow och den kända Pirates Adventure showen med dans och akrobatik. Golfbanan Santa Ponsa är bara 3 km bort och det är också nära till Jungel Park, som är en stor klätterpark med hängbroar, svingande linor o mycket mer.

Lokal skatt:
Balearerna tar ut en skatt på hotellövernattningar som inte ingår, utan betalas direkt till hotellet vid incheckning, antingen kontant eller med kort.
Följande skattesatser gäller per person och natt för alla boende och är för
Hotell med officiell kategori 4+ och 5 stjärnor 4,40 euro.