house pool

Hotell Bohemia Suites & Spa

För den livsnjutande finsmakaren – perfekt för par!

  1. Sofistikerad lyx
  2. Väldesignat
  3. Endast för vuxna

Alltid hos Signaturresor
Som Signaturresors gäst bjuder vi dig alltid på kostnadsfri Wi-Fi på rummet.

Sätt en extra guldkant på semestern!
Unna dig en festlig start på Bohemia Suites & Spa genom att förbeställa en flaska mousserande vin till rummet. Du bokar den som ett tillval i samband med att du bokar din resa.

Smart, läckert och väldesignat
Här njuter du av sofistikerad lyx och bli väl omhändertagen av den vänliga personalen. Rummen är modernt designade och utrustade med Mac-multimedia. Hotellet välkomnar gäster över 16 år.

Relax vid poolkanten
Vid det harmoniska poolområdet, som omges av palmträd och exotisk blomsterprakt, har du alla möjligheter till avkoppling. Poolen har både jetströmmar och undervattensmusik. Beställ din favoritcocktail och umgås i poolbaren, som har blivit den självklara mötesplatsen för hotellets gäster.

Gym, wellness och Siam Spa
Vill du göra annat än att läsa böcker, sola och slappa? Då kan du köra ett pass i hotellets välutrustade gym eller koppla av med bastu och bad i wellness-avdelningen. Ett hett tips till dig är att boka en massagestund i Siam Spa – en asiatisk oas med väldigt duktiga massörer.

Rummen
Alla rum har bad/dusch och wc, badrock och tofflor, hårfön, telefon, satellit-tv, Apple iMac, Wi-Fi, multimediaplattform med funktioner som video-on-demand, luftkonditionering, minibar, kassafack och balkong. Juniorsviterna och sviten har även Home Cinema Surround System. Städning 7 dagar/vecka.

Välj mellan:
Dubbelrum Sun för 1–2 personer (28 m²)
Dubbelrum Sun för 2 personer med havsutsikt (28 m²)
Juniorsvit Star för 2 personer med kombinerat sov- och vardagsrum samt havsutsikt (59 m²)

Grundpris: Rum av vald typ och halvpension.

Tillval
- 1 flaska mousserande vin på ankomstdagen.
- Halvpension: Frukostbuffét och middag. När du reser med Signaturresor och har bokat Jul & Nyår, ingår Galamiddagarna den 25/12 och på Nyårsafton den 31.12.