Hotell Can Faustino, Ciutadella Menorca

Hotell Can Faustino

Marina vid Hotell Can Faustino, Ciutadella Menorca

Hotell Can Faustino

Hotell Can Faustino, Ciutadella Menorca

Hotell Can Faustino

Hotell Ca'n Faustino

Boutiquehotell i hjärtat av Ciutadella

 

  1. Bo i ett adelspalats 
  2. Utsikt över hamnen
  3. Avsmakningsmeny

I ett av adelns palats från 1600-talet ligger detta lyxhotell, designat av Andree Putman. Här, mitt i Ciutadellas historiska centrum, är det lätt att finna ro och svalka i hotellets pool. Njut av restaurangens avsmakningsmeny eller smutta på en cocktail under olivträden.

Alltid hos Signaturresor
På ankomstdagen önskar vi dig välkommen med uppfriskande vatten och juice på hotellrummet. Som Signaturresors gäst bjuder vi dig också alltid på kostnadsfri Wi-Fi på rummet. Vi har också ordnat så att det kommer att finnas badrock och badtofflor i rummet.

Sätt en extra guldkant på semestern!
Unna dig en festlig start på Hotell Ca'n Faustino genom att förbeställa en flaska vin till rummet. Du bokar den som ett tillval i samband med att du bokar din resa.

Ridning, småviltsjakt och utflykter på havet
Här finns alla förutsättningar till att upptäcka Menorcas vackra omgivningar. Hotellet hjälper dig gärna att boka in en ridtur, och du som längtar ut på havet kan även hyra hotellets slup Hermine för en dagsutflykt. Du som är intresserad av småviltsjakt har möjlighet att ge dig ut på hotellets egna jaktområden.

Rummen
Alla rum har bad/dusch och wc, badrumsartiklar, hårfön, platt-tv, minibar, Wi-Fi, luftkonditionering och balkong eller terrass. Städning 7 dagar/vecka.

Välj mellan:
Dubbelrum Superior för 2 personer.
Dubbelrum Deluxe Premier för 2 personer.
Superiorsvit för 4 personer med två sovrum.

Grundpris: Rum av vald typ, frukostbuffé.

Tillval
- Premiumpaket med 1 flaska vin till ankomstdagen