house pool

Hotell Hesperia Playa Dorada

Guldläge direkt på Playa Dorada-stranden i Playa Blanca

  1. Passar både par & familjer
  2. Deluxe-boende
  3. Halvpension ingår

Alltid hos Signaturresor
På ankomstdagen önskar vi dig välkommen med uppfriskande vatten, juice och frukt på hotellrummet. Som Signaturresors gäst bjuder vi dig också alltid på kostnadsfri Wi-Fi samt badrock och tofflor på rummet.

Sätt en extra guldkant på semestern!
Unna dig en festlig start på hotell Hesperia Playa Dorada genom att förbeställa en flaska mousserande vin till rummet på ankomstdagen. Du bokar paketet som ett tillval i samband med att du bokar din resa.

Flera pooler, wellness-center och barnklubb
Njut av dagarna vid den fina sandstranden eller vid någon av hotellets sex pooler. Du kan även besöka gymmet eller wellness-centret som har en inomhuspool och erbjuder en lång rad av välgörande behandlingar. För de yngsta i familjen finns gott om aktiviteter, barnpool och en internationell barnklubb.

Boka All Inclusive som tillval!
I resans pris ingår halvpension med frukost- och middagsbuffé. Du som vill ha en ännu mer bekväm semester kan även boka en prisvärd All Inclusive. Då ingår frukost-, lunch- och middagsbuffé med måltidsdrycker (lokalt vin öl, läsk eller mineralvatten) samt snacks och lokal dryck i anvisade barer och tider.

Rummen:
Dubbelrum deluxe för 1–3 personer (26 m²)
Dubbelrum deluxe för 1–3 personer med havsutsikt (26 m²)

Alla rum har bad/dusch och wc, badrock och tofflor, badrumsartiklar, satellit-tv, Wi-Fi, luftkonditionering, kassafack, sittgrupp samt balkong eller terrass. Städning 7 dagar/vecka.

Grundpris: Dubbelrum av vald typ, halvpension med frukost- och middagsbuffé. Julmiddag den 25/12 och galamiddag på nyårsafton ingår.

Tillval
- 1 flaska mousserande vin till ankomstdagen
- All Inclusive