Pool på Hotell Christina, Las Palmas Gran Canaria
Trädgård på Hotell Christina, Las Palmas Gran Canaria
Interiör Hotell Christina, Las Palmas Gran Canaria
Jacuzzi Hotell Christina, Las Palmas Gran Canaria
Terass på Hotell Christina, Las Palmas Gran Canaria
Restaurang på Hotell Christina, Las Palmas Gran Canaria
Interiör Hotell Christina, Las Palmas Gran Canaria
Dubbelrum Hotell Christina, Las Palmas Gran Canaria
Hotell La Hacienda del Buen Suceso: Lantlig idyll vid bananplantage
Dubbelrum Hotell Christina, Las Palmas Gran Canaria
Boende Hotell

Hotell La Hacienda del Buen Suceso: Lantlig idyll vid bananplantage

På La Hacienda del Buen Suceso bor du i en lantlig charm mitt i en bananplantage, bara 15 minuter från Las Palmas stad. Ägarinnan är i rakt nedstigande led släkt med Hertigen av Buen Suceso. Här kan du varva avkoppling med vandringar i vackra omgivningar.

Alltid hos Signaturresor
På ankomstdagen önskar vi dig välkommen med uppfriskande vatten och juice på hotellrummet. Som Signaturresors gäst bjuder vi dig också alltid på kostnadsfri Wi-Fi på hotellet (Internet på rummet via telefonledningen).

Sätt en extra guldkant på semestern!
Unna dig en festlig start på La Hacienda del Buen Suceso genom att förbeställa en flaska vin till rummet. Du bokar den som ett tillval i samband med att du bokar din resa.

Rofylld trädgård med pool
Här går dagarna i sakta mak. Njut av stillheten vid det lilla poolområdet som har utsikt över bananplantagen eller besök den intilliggande botaniska trädgården Los Jardines de la Marquesa. Hotellet har ett litet gym samt en relaxavdelning med jacuzzi och turkiskt bad, där du kan boka en massagebehandling.

Utforska Gran Canaria
Om du vill upptäcka omgivningarna eller se mer av ön Gran Canaria, tveka inte att fråga i receptionen. Kanske vill du ta en cykeltur, vandra eller åka till Las Palmas? Som gäst på La Hacienda del Buen Sucesos har även fri entré till den botaniska trädgården. Personalen hjälper mer än gärna till med tips och idéer om vad du kan göra på ön. Hyrbil rekommenderas.

Charmigt inredda rum
La Hacienda del Buen Sucesos 18 rum har en charmig, rustik känsla med tjocka stenväggar, sluttande trätak och bibehållna ursprungsdetaljer.

Rummen
Alla rum har bad/dusch och wc, hårfön, badrock, telefon, satellit-tv, internetmöjlighet via telefonledningen, varmluftsuppvärmning, minibar, poolhanddukar och kassafack. Städning 2 dagar/vecka.

Välj mellan:
Dubbelrum för 2 personer (20–25 m²)
Juniorsvit i etage för 2–3 personer med sovrum och vardagsrumsdel (40 m²)
Grundpris: Rum av vald typ, frukostbuffé. Julmiddag den 24/12 och galamiddag på nyårsafton ingår.

Tillval
- 1 flaska vin på ankomstdagen
- Halvpension med middag