house pool

Hotell Lanzarote Aequora Suites

Toppmodernt hotell för hela familjen – boka All Inclusive!

  1. Nära till allt
  2. Skoj för barnen
  3. Tennisbana & wellness-center

Alltid hos Signaturresor
På ankomstdagen önskar vi dig välkommen med uppfriskande vatten och juice på hotellrummet. Som Signaturresors gäst bjuder vi dig också alltid på kostnadsfri Wi-Fi på rummet.

Sätt en extra guldkant på semestern!
Unna dig en festlig start på hotell Lanzarote Aequora Suites genom att förbeställa Signaturresors Premiumpaket. I paketet ingår mousserande vin och frukt på rummet på ankomstdagen, tillgång till kuddmeny, badrock och badtofflor samt badrumsartiklar av bra kvalitet.

Har du bokat Premiumpaketet samt något av tillvalen halvpension eller All Inclusive ingår även en avsmakningsmeny per person i à la carte-restaurangen Don Paco, som du bokar direkt på hotellet. Du bokar Premiumpaketet  som ett tillval i samband med att du bokar din resa.

Poolliv, relax och aktiviteter
Vid chill-out-poolen lägger sig lugnet och du kan koppla av och vid aktivitetspoolen bjuds det på lek och vattenaktiviteter. Barnen kan träffa nya vänner i den internationella barnklubben och släppa loss i vattenlekparken som har två barnpooler. Inom hotellet finns även tennisbana, relaxhörna och ett wellness-centrer där du kan skämma bort dig själv med en massagebehandling.

Boka halvpension eller All Inclusive
För att få en så bekväm semester som möjligt, kan du boka en prisvärd halvpension med middagsbuffé eller All Inclusive redan hemifrån. I All Inclusive ingår frukost-, lunch- och middagsbuffé med måltidsdrycker (lokalt vin öl, läsk eller mineralvatten). Snacks och lokal dryck i anvisade barer och tider.

Du bor i:
Juniorsvit för 1–3 personer med sovrum och separat vardagsrum, bad/dusch och wc, litet kylskåp, satellit-tv i både sovrum och vardagsrum, luftkonditionering samt balkong eller terrass. Städning 7 dagar/vecka.

Grundpris: Juniorsvit, frukostbuffé.

Tillval
- Premiumpaket Guld
- Halvpension med middagsbuffé
- All Inclusive där det ingår frukost-, lunch- och middagsbuffé med måltidsdrycker (lokalt vin öl, läsk eller mineralvatten). Snacks och lokal dryck i anvisade barer och tider fram till kl 23.

Vid bokning av halvpension eller All Inclusive ingår julmiddag den 25/12 och galamiddag på nyårsafton.