Hotell Lopesan Villa del Conde Resort & Corallium Thalasso, Meloneras Gran Canaria

Hotell Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Hotell Lopesan Villa del Conde Resort & Corallium Thalasso, Meloneras Gran Canaria

Hotell Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Hotell Lopesan Villa del Conde Resort & Corallium Thalasso, Meloneras Gran Canaria

Hotell Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Hotell Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso

Lyxhotell med bykänsla och Thalasso-center

  1. Passar både par & familjer
  2. Bra à la carte-restauranger
  3. Gångavstånd till stranden

Det här exklusiva hotellet i Costa Meloneras på Gran Canaria har vi särskilt valt ut till dig som ställer höga krav på boendet, vill unna dig härliga spabehandlingar och njuta av god mat. Här råder lugn och ro och med en kort promenad når du sandstranden. Du har flera mindre relaxpooler att välja mellan och den stora poolen har en skön strandkänsla. Hotellet är byggt som en kanarisk by med trädgårdar, torg och en ståtlig receptionsbyggnad som är en kopia av katedralen i Arucas.

Alltid hos Signaturresor
Som Signaturresors får du alltid bra belägna rum.

Sätt en extra guldkant på semestern!
Unna dig en festlig start på Hotell Lopesan Villa del Conde Resort & Thalasso genom att förbeställa en flaska vin till rummet. Du bokar den som ett tillval i samband med att du bokar din resa.

Thalasso-center Corallium Villa del Conde
En av höjdpunkterna är hotellets lyxiga Thalasso-center – en riktig oas för relax och välbefinnande. Ett besök här ger dig en minnesvärd upplevelse för både kropp och själ. Dröm dig bort med en välgörande behandling, avkoppling i saltvattenspoolerna och hänförande utsikt över havet!

Lata dagar vid poolen och stranden
Hotellet passar utmärkt för både par och barnfamiljer. Njut av dagarna vid någon av de lugna relaxpoolerna eller vid den stora poolen som har en barnvänlig, sandstrandsliknande del. Den fina Melonerasstranden når ni med bara några minuters promenad.

À la carte-restauranger och barer
Du behöver inte lämna hotellet för att få en god bit mat. Utöver bufférestaurangen finns även några riktigt bra à la carte-restauranger. Vårt tips är att du avnjuter en provsmakningsmeny på à la carte restaurangen Ovo eller besöker den nya italienska restaurangen el Patio. Välj mellan barer som snackbar vid poolen, pub med biljard och den stora terrassbaren på torget.

Exklusiv shopping i Meloneras
I Meloneras ligger både de bästa hotellen och den bästa shoppingen på Gran Canaria. På hotellet finns några mindre boutiquer och inom gångavstånd har du flera exklusiva affärer med märkeskläder och flera stora kosmetika- och parfymbutiker. Längs med strandpromenaden finns också gott om restauranger och barer.

Rummen
Alla rum har bad/dusch och wc, badrock, hårfön, telefon, satellit-tv, Wi-Fi, luftkonditionering, walk-in-closet, minibar, kassafack och balkong eller terrass. Städning 7 dagar/vecka.

Välj mellan:
Dubbelrum för 1–3 personer med en sittgruppsdel (43 m²)
Juniorsvit för 2–4 personer med sovrum och vardagsrum (80 m²)
Svit för 2–4 personer med sovrum och vardagsrum (96 m²)

Grundpris: Rum av vald typ, frukostbuffé.

Tillval
- 1 flaska vin på ankomstdagen.
- Halvpension med middag.
Vid bokning av halvpension ingår julmiddag den 25/12 och galamiddag på nyårsafton.