Hotell Sol Beach House, Santo Tomas Menorca

Hotell Sol Beach House

Balisolsängar på Hotell Sol Beach House, Santo Tomas Menorca

Hotell Sol Beach House

Panoramabild Hotell Sol Beach House, Santo Tomas Menorca

Hotell Sol Beach House

Hotell Sol Beach House

Strandläge med skön, karibisk touch

  1. Endast för vuxna
  2. Avslappnad känsla
  3. Nyrenoverat

 

Det nyrenoverade hotellet Sol Beach House bjuder på en avslappnad känsla. Inredningen har inspirerats av det spanska klädmärket Desigual. Njut av lugnet och havsutsikten vid poolområdet, bada i det kristallklara vattnet framför hotellet eller ta en kortare promenad till Santo Tomas fina sandstrand. Framåt kvällen kan du slå dig ner vid loungebaren och låta dig hänföras av den vackra solnedgången och ljudet av havets vågor. Varje kväll bjuds det på underhållning i form av shower och livemusik. Hotellet är endast för vuxna.

Alltid hos Signaturresor
På ankomstdagen önskar vi dig välkommen med uppfriskande vatten och juice på hotellrummet. Som Signaturresors gäst bjuder vi dig också alltid på kostnadsfri Wi-Fi på rummet.

Sätt en extra guldkant på semestern!
Få den bästa starten på semestern genom att boka vårt Premiumpaket där det ingår en flaska mousserande vin, badrock och badtofflor. Paketet bokar du som ett tillval i samband med att du bokar din resa.

Frukostbuffé ingår – halvpension kan bokas till
I resans pris ingår frukostbuffé och du har även möjlighet att redan hemifrån boka halvpension med middagsbuffé. I bufférestaurangen serveras en varierad och välfylld middagsbuffé med både temakvällar och show cooking. Vid poolbaren serveras ett brett utbud av enklare lunchrätter.

Rummen
Dubbelrum för 1–3 personer med dusch och wc, hårfön, telefon, satellit-tv, litet kylskåp, Wi-Fi, kassafack och takfläkt. Städning 6 dagar/vecka.

Grundpris: Dubbelrum, frukostbuffé.

Tillval
- Signaturresors Premiumpaket
- Halvpension med middag