Iberostar Grand Hotel Portals Nous, Mallorca
Iberostar Grand Hotel Portals Nous, Mallorca
Iberostar Grand Hotel Portals Nous, Mallorca
Stranden vid Iberostar Grand Hotel Portals Nous, Mallorca
Restaurang med havsutsikt på Iberostar Grand Hotel Portals Nous, Mallorca
Lobby på Iberostar Grand Hotel Portals Nous, Mallorca
Bar på Iberostar Grand Hotel Portals Nous, Mallorca
Wellness Iberostar Grand Hotel Portals Nous, Mallorca
Rum på Iberostar Grand Hotel Portals Nous, Mallorca
Rum på Iberostar Grand Hotel Portals Nous, Mallorca
Boende Hotell

Iberostar Grand Hotel Portals Nous: Toppklasshotell med strandläge – nära yachthamnen

Nyrenoverat hotell i toppklass som erbjuder en harmonisk oas med strandläge, nyskapande design och gourmetmåltider. Härifrån har du nära till såväl golfbanor, Puerto Portals lyxiga yachthamn och Palma stad. Hotellet välkomnar gäster över 16 år.

Alltid hos Signaturresor
På ankomstdagen önskar vi dig välkommen med uppfriskande vatten på hotellrummet. Som Signaturresors gäst bjuder vi dig också alltid på kostnadsfri Wi-Fi på rummet.

För livsnjutaren med känsla för design
Det här är hotellet för dig som värdesätter ett unikt boende med hög kvalitet, personlig service och innovativ design. Här har man lyckats med att få den moderna arkitekturen att smälta in i medelhavsmiljön på ett strålande sätt. I hotellets gourmetrestaurang kan du unna dig kulinariska upplevelser inspirerade av såväl internationella och högklassiga rätter som det lokala köket.

Chill Out vid Cala Benidat Beach Bar
Här kan du välja att varva dagarna vid hotellets pool eller på stranden. Cala Benidat Beach Bar och chill-out-området med den senaste musiken och fantasifulla cocktails har blivit en av öns trendiga mötesplatser under sommaren.

Wellness, gym och golf
I hotellets harmoniska spa och i ett av Mallorcas största Wellnesscenter har du alla möjligheter till återhämtning för både kropp och själ. Du som vill aktivera dig på semestern ska inte missa hotellets moderna gym, som erbjuder både personlig tränare och den senaste utrustningen. Härifrån har du även nära till den exklusiva 18-hålsbanan Real Golf Bendiat.

Rummen
Alla rum har bad/dusch och wc, hårfön, badrock och tofflor, telefon, tv, Wi-Fi, luftkonditionering, minibar och kassafack. Vissa rum har balkong eller terrass. Städning 7 dagar/vecka.

Välj mellan:
Dubbelrum för 2 personer.
Dubbelrum för 2 personer med begränsad havsutsikt.
Dubbelrum för 2 personer med havsutsikt.

Grundpris: Rum av vald typ, frukostbuffé.

Tillval
- Halvpension med middag